Оскаровци, комедије, документарци и даље у онлајн биоскопу

Са „Moj OFF“ платна од суботе, 29. августа поново интригантни и забавни наслови – крими-прича „Сви знају“, драма „Казанова, последња љубав“, финска „Сага о шуми“ док ће бесплатна комедија 3. септембра бити француска комедија „Послић“.

Богат репертоар онлајн лиоскопа „Moj OFF“, у оквиру кога се тренутно налази преко 200 актуелних наслова и ове недеље ће бити допуњен добрим филмовима и звучним глумачким именима. 

Крај августа и почетак септембра резервисани су за четири нова остварење, са различитих говорних подручја, те нам од суботе, 29. августа, на адресу mojoff.net стиже фестивалска, шпанска крими-прича Сви знају са познатим брачним паром у главним улогама Пенелопе Круз и Хавијером Бардемом, затим француска драма Казанова, последња љубав са Венсаном Линдоном у насловној роли и фински породични документарац Сага о шуми

Бесплатни филм четвртка (3. септембра) биће француска комедија Послић.

Филм Сви знају отворио је пре две године Кански филмски фестивал, а исте године на Фестивалу ауторског филма (ФАФ) у Београду привукао је велики број гледалаца.

Ирански редитељ и сценариста Ашгар Фархади, познат по филму Развод (A Separation) који је освојио награду Оскар за најбољи страни филм, снимио је мистериозну драму о отмици младе особе, а на идеју за филм дошао је пре 15 година када је путујући по јужном делу Шпаније, на зиду једног места, угледао фотографију са дететом које је нестало.

„У том тренутку имао сам идеју о филму, написао сам кратку причу о овој теми коју сам касније развијао. Али, може се рећи да је пројекат заиста започео у време тог путовања по Шпанији. Привукли су ме атмосфера земље и културе, а затим и догађај од којег је ова идеја потекла. Ове две ствари су потврдиле да је земља Шпаније све оно о чему сам годинама размишљао“, рекао је редитељ.

Прича прати Лору која путује са породицом из Буенос Ајреса у родни град у Шпанији , на сестрино венчање.

Усред веселог породичног окупљања и прославе, њена старија ћерка бива киднапована.

У тешким данима који следе, тензије међу члановима породице и познаницима расту, а дубоко чуване тајне излазе накнадно на видело.

Едукативна страна „Moj OFF“ платформе, са филмовима који откривају најлепше пејзаже далеких земаља, и даље је неизоставни сегмент домаћег онлајн биоскопа.

На текућем репертоару од прошле недеље налази се финско документарно остварење Прича о језерима о хиљаду језера који се налазе у тој скадинавској земљи, по којима је она и позната.

Од истог редитељ Кима Сарниулота ове недеље на репертоар онлајн биоскопа стиже финска Сага о шуми.

Филм открива тајне финских шума, које су међу најстаријим у Европи и упознаје нас са њеним бројним становницима: медведима, совама, змијама, летећим веверицама и другим бићима.

Наредног четвртка француско-белгијски филм Послић са Романом Дурисом, Мишелом Бланком, Алисом Белајди моћи ће да се погледа бесплатно.

Фабрика је затворена, девојка га је оставила и нестала, а дугови се само нагомилавају.

Када га зеленаш из градске мафије пресретне на улици и тражи од њега да му убије супругу, Жак радо прихвата понуду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи