Станић: Част је имати прилику да оживимо „Камионџије“

Скоро 50 година након емитовања „Камионџија“, авантуре Паје и Јарета биле су инспирација за нове „Камионџије“ који су ових дана снимају на Убу.

Познати глумац Тихомир Станић каже да је снимање почело још крајем маја и да је још „мало“ остало, још око месец дана и већ се назире крај.

„Имали смо срећу, нико се није разболео и даће бог да тако и остане. Атмосфера је добра. Сви ми имамо осећање носталгије, узбуђење и нежност када помислимо на ту славну серију и велике глумце који су у њој играли. Прилика да поново подсетимо и у овом времену оживимо ликове Баје и Жиће, као што су некада били Паја и Јаре“, објашњава Станић.

То су ликови који у тешким транзиционим временима која код нас, како каже, трају већ деценијама, покушавају да што нежније и што лакше преживе.

Станић наводи да иако разлика у радњи има, времена су слична и уверен је да ће гледаоцима бити занимљиво, духовито и инспиративно да одгледају 20 епизода које се сада снимају.

О снимању у Ваљевском крају, глумац каже су он и читава екипа нестварно лепо дочекани.

„У великим градовима где су људи навикли на снимања, она их помало и нервирају и не гледају благонаклоно када се затворе улице. Долазећи овде на снимање видим колону аутомобила, јер је затворен пут због снимања, али сви радосно машу и сви су на неки начин поносни што учествују стварању овог дела“, истиче Станић.

Снимање серије се завршава средином септембра, а прве епизоде моћи ће да се погледају већ у децембру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи