Погледајте трејлер за дугоочекивану серију „Кости“

Одбројавање почиње! Вишемесечном ишчекивању дошао је крај – серија „Кости“ је спремна и пред публику премијерно стиже на јесен 2020. године на Првом програму Радио-телевизије Србије. „Босонога продукција“, која заједно са РТС-ом стоји иза овог пројекта, објавила је данас трејлер и тако потврдила да нас чека најнапетија серијска јесен.

Након великог успеха серије и филма Месо, Кости долазе као други део трилогије, а главно место дешавања је Бања Лука. Серија је снимана током 2019. године према сценарију Николе Пејаковића, у режији Саше Хајдуковића, док продукцију потписује Бранкица Јанковић.

Трејлер нам открива сјајну глумачку поставу, њихове снажне емоције, и доноси нам прави увод у велике заплете.

„Готово годину дана смо провели у монтажи, настојећи да сваки минут финалног садржаја савршено прикаже суровост реалности коју Кости носе. Знамо да публика широм регије с нестрпљењем ишчекује нашу серијску причу, а сада могу са сигурношћу рећи – Кости ће бити тешке, али и брутално стварне“, рекао је Хајдуковић.

Окосницу приче чине два лика са истим именом – Коста. Они се на различите начине и сваки у свом свету боре за опстанак у систему у ком су потпуно разорене породичне, друштвене и културне вредности.

Док Коста Говоруша, избеглица из Крајине, покушава да са сестром Кристином некако преживи бавећи се кречењем, Коста Гајић мирно гради каријеру у лепом друштву своје жене Зорице, иначе директорке маркетиншке агенције.

Да „све има тачку пуцања“ доказују двојица јунака који сваки на свој начин и сваки у своје време долазе до личне освете.

Главне улоге тумаче Јово Максић, Љубиша Савановић, Драган Мићановић, Александар Ђурица, Борис Исаковић, Милица Јаневски, Никола Пејаковић, Никола Ракочевић, Дејан Аћимовић, Леа Секулић и Николина Фригановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи