„Ми нисмо анђели" стиже у Драјв ин биоскоп на Ади

Драјв ин биоскоп наставља свој живот под звездама, али са ништа мањим звездама и то глумачким, које се смењују преко месец дана на великом платну биоскопа на Ади.

Да Холивуд у Београду живи кроз времеплов биоскопа на Ади, доказују бројни аутомобили који од четвртка до недеље представљају најудобнији и тренутно најбезбеднији вид „филмске релаксације" ван наших домова. 

Филмску недељу која је пред нама свакако ће обележити чувена комедија Срђана Драгојевића из 1992. године Ми нисмо анђели 1, један од најгледанијих домаћих филмова икада, који ће бити приказан у петак 31. јула у 21 сат.

Kомедија са елементима романтичне саге остала је упамћена по оригиналном сценарију и улогама Николе Kоја (Никола), Милене Павловић (Марина) познате и по улогама у филмовима Подземље и Ми нисмо анђели 2 из 2005. године, Уроша Ђурића (Анђео), Срђана Тодоровића (Ђаво), али и импозантним ролама Бранке Kатић, Соње Савић, Богдана Диклића и других.

Наиме, двадесетогодишњи апсолвент књижевности Никола има два проблема: редовну јутарњу амнезију и мамурлук и буђење у креветима непознатих девојака. Његове невоље почињу када се у његов живот умешају трудноћа и љубав.

Публика ће имати прилику да у данима пре тога, најпре 29. јула погледа двоструког Оскаровца, аутомобилску авантуру Ле ман 66: Славна 24 сата са Метом Дејмоном и Kристијаном Бејлом као главим протагонистима филма, а пројекцију ће уприличити око 50 историјских возила "олдтајмера" из Олдтајмер клуба Београд.

У четвртак 30. јула завирићемо у чувену мистерију Дејвида Линча из 1992- године Твин Пикс: Ватро ходај са мном. Подсетићемо се последњих седам дана живота седамнаестогодишње Лоре Палмер коју је тумачила Шерил Ли, и заплета око мистерије њеног убиства, али и истраге око убиства Терезе Банкс .

Двоструко убиство у измишљеном градићу државе Вашингтон важи и за филм са елементима хорора због застрашујуће тематике, а сврстава се и у редове драма. Глумица Шерил Ли још тада поделила је са медијима своје одушевљење због филма, јер је како је нагласила „једва дочекала да глуми живу Лору Палмер".

Викенд је резервисан за филмска остварења новије продукције, те ће се у суботу првог августа на репертоару наћи научно фантастична авантура Kапетан Марвел из 2019. године, док ће недеља, други август биће резервисана за породице које ће моћи да под ведрим небом уживају уз породичну авантуру Kраљ лавова, који је у прошлој години забележио гледаност у Србији од чак 250.000 гледалаца.

Биоскоп на отвореном је почео са наплатом карата за филмске пројекције, а дани резервисани за филм су четвртак, петак, субота и недеља.

Резервација карата врши се преко сајта Kомбанк дворане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи