Олдтајмери, „Драјв ин“ биоскоп и изазов за „Ферари“ – 25. јула на Ади

Око 50 власника олдтајмера симболично ће заузети своје место на паркингу „Драјв ин“ биоскопа у суботу 25. јула у 21 сат, како би под ведрим небом и звездама, уживали у бесплатној пројекцији америчког филма „Ле ман '66: Славна 24 сата“ редитеља Џејмса Манголда.

Идеја је да се уз помоћ разноликости историјских возила из тридесетих, четрдесетих, педесетих, шездесетих и седамдесетих година прошог века „Олдтајмер клуба Београд“, вратимо кроз време и да се дочара атмосфера старог Холивуда, љубитељима аутомобила и трка. 

Америчка биографска акција - драма из 2019. године у оригиналу Ford V Ferari, иначе добитник два Оскара 2020. године, обележила је претходну филмску годину, посебно пасионираним „аутомобилистима“, најпре чувеним улогама Мета Дејмона и Kристијана Бејла, али и занимљивом причом о два десидента који су заједничким снагама изненадили стручну јавност и обожаваоце аутомобилских трка.

Филм Ле Ман '66: Славна 24 сата, бележи везу између визионарског америчког дизајнера аутомобила Kерола Шелбија (Мет Дејмон) и британског возача Kена Мајлса (Kристијан Бејл) који су се удруженим снагама борили против корпоративног мешања и њхових личних демона како би, средином шездесетих година, изградили потпуно нови аутомобил, којим ће изазвати дугогодишњег победника светског првенстава Француске у Ле Ману - „Ферари“.

Биоскоп на отвореном ће од 23. јула почети да наплаћује филмске пројекције, а дани резервисани за филм су четвртак, петак, субота и недеља.

Резервација карата врши се преко сајта Kомбанк Дворане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи