Премијера Нолановог новог хита поново одложена

Студио „Варнер брос“ поново је одложио премијеру новог филма Кристофера Нолана „Тенет“. То је већ друго померање датума дуго очекиване премијере која је требало да означи поновно покретање филмске индустрије после затварања биоскопа због пандемије коронавируса.

Ноланов нови филм је коштао 200 милиона долара и требало је, по најавама, да се појави у биоскопима 17. јула, али је најпре премијера одложена на 31. јул, а сада се предвиђа, тек 12. августа.

„'Ворнер бросу' је јако стало да се Тенет појави пред биоскопском публиком, на великом платну, када званичници јавног здравственог система кажу да је безбедно отворити дворане“, стоји у изјави портпарола студија. „Ово време захтева од нас да будемо флексибилни и не можемо се понашати као у нормалној ситуацији“, додаје се.

Студио је такође одложио за 31. јул поновно приказивање Нолановог научно-фантастичног блокбастера Почетак, који прославља десетогодишњи јубилеј од премијерног приказивања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи