Из "Хотела 88" глумачка екипа прелази у "Хотел 69"

Окупили су се и опет су заједно. Шта ће бити исто,а шта другачије у представи "Хотел 88".

Гости Хронике су Јелисавета Орашанин Теодосић,Тамара Крцуновић и Влада Алексић, који најављују  премијеру нове представе.

Весели сте и насмејани, да ли то значи да сте се ужелели посла?

„Ужелели смо се једни других, ужелели смо се посла и почели смо са пробама", рекла је глумица Јелисавета Орашанин Теодосић.

Пре годину дана сте гостовали у Хроници и обећали сте изненађење. Шта је у питању?

„У питању је радни наслов представе Хотел 69, који нема везе са представом Хотел 88. Глумци су исти, а прича је другачија, има четири приче", истакла је глумица Тамара Крцуновић.

Када се очекује премијера?

„Премијера представе Хотел 69 биће крајем јуна у Хотелу "Мона Плаза", и биће помак даље у односу на представу Хотел 88. Играмо више ликова, а ситуације су комплексније. Ужурбано и живахно радимо на реализацији свега", рекао је глумац Влада Алексић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи