Бесплатне пројекције дечјих филмова у онлајн биоскопу „Мој OFF“

Десет нових дечјих филмова бесплатно у онлајн биоскопу „Мој OFF“, током целе недеље, поводом Светског дана породице. На програму „Чудовиштанце Моли“, „Чувари Оза“, „Господин Жаба“, „Аврил и невероватни свет“, „О совама и мишевима“, „Цирклин, Коко и дивљи носорог“, „У шуми Хаки Баки“, „Човечуљак“, „Ласте и Амазонци“, „Изгубљено-нађено“.

Поводом Светског дана породице, који се обележава 15. маја, у онлајн биоскопу „Мој OFF“ дечији филмови и породичне авантуре могу се погледати искључиво бесплатно.

Више од тридесет дечијих филмова норвешке, данске, чешке, француске и друге европске продукције, али и америчке кинематографије нашло се на репертоару овог биоскопа. 

„Мој OFF" на овај начин прикључује се обележавању датума који има за циљ истицање и подржавање породице и њених вредности.

Током следеће недеље на платформи „Мој OFF", пуних седам дана деца и одрасли моћи ће заједно бесплатно да гледају десет издвојених наслова – од синхронизованих анимација Чудовиштанце Моли, Цирклин, Коко и дивљи носорог, Чувари Оза, У шуми Хаки Баки, Аврил и невероватни свет, до играних авантура за најмлађе Господин Жаба, О совама и мишевима, Човечуљак, Ласте и Амазонци и Изгубљено-нађено.

Многи се сећају краткометражног анимираног филма Мали реморкер. Његов наставак  Мали весељак: Брод спасилац је дугометражни дечији филм који је сада на репертоару онлајн биоскопа „Мој OFF".

Мали весељак: Брод спасилац је оригинална норвешка прича о малом броду спасиоцу из приморског градића који је унапређен у главни спасилачки брод у великој луци, и који спасава свет уз помоћ његових старих пријатеља. Филм је заснован на дечијој књизи Елијас: Мали брод спасилац, која је објављена 1999. године у Норвешкој.

Чудовиштанце Моли, анимација која је на Берлинском филмском фестивалу 2016. номинована за Кристалног медведа, у својој причи прати једну омању породицу. Моли једва чека да се беба чудовиште излегне из јајета, али Молини родитељи прво морају отићи на острво с јајима како би сачекали да се принова излегне. Откривши да су родитељи заборавили да понесу њен поклон за бебу, Моли брзо креће за њима.

Аврил и невероватни свет је прича о породица научника која је на прагу проналаска моћног серума непобедивости, али када родитељи изненада бивају мистериозно отети иза себе остављају своју малолетну ћерку Аврил. Десет година касније заједно с мачком Дарвином и својим поузданим пријатељем, Аврил креће у потрагу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи