Дизнијеви филмови у биоскопима захваљујући Мегаком филму

Мегаком филм је од 4. маја постао званични дистрибутер филмова компаније „Волт Дизни“ за биоскопску дистрибуцију у Србији и Црној Гори.

Први „Дизнијев“ наслов који ће публика моћи да погледа под окриљем и у дистрибуцији „Мегаком филма“ је Мулан признате ауторке, Ники Каро.

Играна верзија популарног анимираног филма оживљава причу епских размера о кинеској легендарној ратници – Мулан. Неустрашива млада дама ризкује све због љубави према породици и отаџбини како би постала једна од највећих ратника које је Kина икад видела.
Мада је премијера била планирана за март месец, филм ће се у биоскопима појавити, вероватно 23. јула.

Друго филмско остварење које се очекује крајем лета је и филм Empty Man. Ова „натприродна“ хорор прича базирана на истоименом стрипу, прати бившег полицајца који изненада долази до стравичног открића.

Неколико занимљивих играних наслова биће приказано ове јесени, а први од њих је Кингсман: Почетак (The King's Man), као трећи део Kингсман франшизе који укључује нова, добро позната глумачка лица – Рејфа Фајнса и Џему Артертон. Посластица за англофиле и све оне који воле духовита препуцавања и крваву акцију наћи ће се у биоскопима од 17. септембра.

Затим следи ново остварење Кенета Бране који се поново враћа универзуму добро познатих мистерија Агате Кристи, и после Убиства у Оријент експресу, режира и глуми у новој верзији филма Смрт на Нилу.

Први филм из „Марвел“ студија, Црна удовица са Скарлет Јохансон у насловној улози стиже 5. новембра.

Ново остварење прослављеног редитеља Веса Андерсона, The French Dispatch, претендује да буде овогодишњи биоскопски хит. Драма-комедија која оживљава неколико прича из часописа који је створио американац који живи у измишљеном граду у Француској, долази нам крајем новембра, а улоге тумаче Kристоф Волц, Бил Мареј, Тилда Свинтон и други.

Дизнијеве анимирани филмови такође ће бити део биоскопског репертоара. Анимирана авантура One and only Ivan као комбинација акције и специјалних ефеката наћи ће се у биоскопима од 20. августа, а базирана је на истоименој књизи за децу Kатарине Еплгејт. Од новембра нови филм компаније Пиксар, анимирана комедија, Душа (Soul) обећава да ће вас „повести на пут од улица Њујорка до космичких царстава, како би открили одговоре на најважнија животна питања“.

Филм Прича са западне стране (1961) који је освојио десет Оскара, укључујући и онај у категорији за најбољи филм, добија нову, савремену верзију. Оскаровац Стивен Спилберг и сценариста Тони Kушнер увели су нову генерацију у причу о несрећним љубавницима који покушавају да остану заједно упркос сталном рату супростављених банди. Датум приказивања у биоскопима предвиђен је за сам крај године, 24. децембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи