Од 30. априла нови филмски хитови на РТС Планети

РТС Планета - Биоскоп од 30. априла нуди нов и узбудљив репертоар својим гледаоцима. Са било ког паметног уређаја или личног компјутера, корисници РТС Планете са територије Србије и региона могу приступити ексклузивном избору потпуно нових филмова свих жанрова светске кинематографије.

Од трилера и акција, преко ратних филмова и драма, до комедија - на вама је само да одаберете омиљени жанр из богате нове понуде РТС Планете.

Поменућемо само неке од њих – руски хит из 2019 "Т-34", "Краљица Шпаније" са Пенелопи Круз у главној улози, драма "Менхетн ноћу" са Ејдријеном Бродијем, фантастичне шпанске трилере попут "Тело (El cuerpo)", "Невидљиви сведок (Contratiempo)" и "Торо", затим "Црни лептир" са Антониом Бандерасом, "Дрон" са Шоном Бином, "Опроштај" са Форестом Витакером и Ериком Баном.

Ту су и популарне европске и америчке комедије, као и бројни љубавни филмови за оне који желе да се препусте емоцијама.

Најмлађима ће време проведено код куће пролетети уз анимиране и игране филмове као што су "Тома Палчић", "Матилда" , "Ускршњи зека", "Зип и Зап на Капетановом острву"...

Сви садржаји РТС Планете бесплатни су у целој Србији и зато вам само преостаје да се удобно сместите и уживате уз свој кућни биоскоп – Биоскоп РТС Планете.

Преко милион корисника које до сада има ова мултимедијална платформа, потврђују квалитет програма који она нуди.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи