Удвостручите његову висину и добијате поене које је Душан Мацура освојио у Слагалици

О члану шампионске генерације црвено-белих и некадашњег саиграча Игора Ракочевића, Небојше Илића и Александра Трифуновића, Душану Мацури, последњих дана говори се због неких других успеха. Непланирано, како сам каже, оборио је рекорд у освојеним поенима у "Слагалици".

Некадашњи кошаркаш Црвене Звезде, освојио је 422 поена, што значи да је „сложио 'Слагалицу'" готово без грешке.

„У току саме игре, ви имате увид у тренутну разлику, а сам број поена човек негде у малом мозгу има, у подсвести, али сигурно не да би нешто као јурио неку разлику, најискреније. У принципу, нека разика је присутна у глави, да човек зна да ли да се опусти или не", рекао је Душан говорећи о разлици у бодовима.

Када је реч о реваншу, Душан каже да после прве партије играч подигне ниво будности, и додаје да га од области из којих му се постављају питања, највише нервира хемија, из физику.

Душан „Слагалицу" прати од када је почела да се емитује. Један је од спортиста који су у квизу показали завидан успех.

„Сад је цео свет у карантину али спортисти то сусрећу током своје професионалне каријере. Модерна су времена, ту су апликације као што је 'Слагалица', па човек може да одмери снагу без неке велике тензије. Игра кроз квизове - то је баш прави пут", испричао је Мацура који каже да воли да погледа сваки квиз.

„Дуго траје 'Слагалица', овај концепт сада је можда најбољи, али било је интересантних игара. Доста је времена прошло, и не могу да издвојим неку игру која ми недостаје", наводи Мацура који вечерас наступа у полуфиналу РТС- овог квиза „Слагалице".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи