Одличне вести за љубитеље „Јужног ветра“ – драма се наставља

Рекордних 2.169.000 гледалаца синоћ је гледало последњу епизоду серије „Јужни ветар“, која је емитована на нашој телевизији. То значи да је сваки други гледалац у том термину био уз Први програм РТС-а.

Kада је серијски програм у питању, РТС је у ову годину ушла у великом стилу. Све епизоде Јужног ветра имале су рекордну гледаност, а круна је завршна епизода која је Србију, на ускршње вече, приковала уз екран. Тајна рекордне гледаности је у избору глумаца, одличној теми и маестралној режији.

„За све нас је то заиста одличан резултат и важан резултат јер ово све и радимо због публике и када имамо такву реакцију онда све што радимо има смисла“, каже редитељ Милош Аврамовић.

Епилог емотивне приче Софије и Петра Мараша, и маестрална глума Богдана Диклића и Александра Берчека најјачи су утисак последње епизоде. Гледаоце сада интересује – хоће ли бити и треће сезоне?

„Да, свакако ћемо добити наставак Јужног ветра, прво у облику филма. Сценарио је већ готов и да се није десила ова ситуација са епидемијом и ванредним стањем ми би већ сад били у снимању. Премијера би требало да буде крајем ове или почетком следеће године, и након филма ћемо имати наставак саге Јужни ветар у облику још десет епизода, радимо на томе и радујемо се и једва чекамо да то поделимо са публиком“, истиче Аврамовић.

А публика у Србији је још једном доказала да највише воли домаће серије и да цени квалитет. Серија Јужни ветар урађена је у продукцији РТС-а и продукцијске куће „Режим“.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи