Познати амерички глумац у српској серији на РТС-у

Пандемија коронавируса прекинула је снимање ТВ серије „Каљаве гуме“, коју за РТС ради извршна продукција "Easy E Films", према сценарију Мие Ћертић, у режији Миодрага Ћертића. Прва клапа серије пала је 18. фебруара и непуних месец дана касније екипа се разишла, чекајући да се камере поново укључе, када се за то услови буду створили.

Радња романтичне комедије од 10 епизода смештена је у Калифорнију и говори о времешној жени којој умире муж и она одлази код сина у Америку, где на неки начин почиње нови живот, упознавши фармера из „неке америчке недођије“.

Главну јунакињу Весну, тумачи првакиња Атељеа 212 Горица Поповић, а њеног удварача, амерички глумац Крис Малки. Уз њих, играју и Миодраг Крстовић, Бојан Жировић, Јелена Ступљанин, Јована Гавриловић, Горан Султановић, Олга Одановић, Бранка Шелић... Веснину комшиницу у Калифорнији игра америчка глумица Аида Туртуро, позната из чувене серије Породица Сопрано.

Ауторску екипу већим делом чини домаћа екипа, али неминовно и део из Сједињених Америчких Држава.

Поред двоје глумаца, директора фотографије Пољака Марчина Банасиака, ангажован је и сценографски тим који је у београдском студију на Дорћолу поставио калифорнијске ентеријере. Након Србије, део екипе путује у Калифорнију, где ће наставити снимање серије чије емитовање је планирано следеће године на РТС-у.

До тада, погледајте први трејлер Каљавих гума.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи