Мјузикл „Мачке“ убедљиво најгори филм – освојио шест „Златних малина“

Свечана додела „признања“ за најгора остварења у области филмског стваралаштва, популарне „Златне малине“ у Лос Анђелесу је отказана због епидемије коронавируса, па су добитници проглашени преко „Јутјуба“.

Мјузикл Мачке проглашен је за убедљиво најгори филм и добио је „Златну малину" у шест категорија - за најгори филм, Џејмс Корден за најгорег глумца, Ребел Вилсон за најгору спредну женску улогу, али и као најгори глумачки пар. Сценарио Лија Хала и Тома Хупера проглашен је за најгори, а редитељ мјузикла Мачке, Том Харпер, проглашен је за најгорег редитеља.

Силвестеру Сталонеу ова врста награда није страна, тако да је његов Рамбо:Последња крв, проглашен за најгори римејк или наставак серијала, а Џон Траволта је награђен за две најгоре улоге у филмовима Фантастичан и Тrading paint.

Част да понесе титулу најгоре главне глумице је припала Хилари Даф за улогу у филму The haunting of Sharon Tate.

„Награду искупљења“, признање за глумца који је добро одиграо неку улогу, после серије лоших, отишла је у руке Едија Марфија за филм Зовем се Долемајт.

Најгоре и безобзирно игнорисање људских живота и јавног власништва огледа се у филму Рамбо:Последња крв, закључио је жири који додељује ово признање. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи