Дијана и Јелисавета супарнице у „Хотелу Београд“ – која ће победити

Нова романтична комедија „Хотел Београд“ у бископима ће бити од 12. марта. Супарнице на великом платну, уочи сутрашње премијере, глумице Јелисавета Орашанин Теодосић и Дијана Пожарскаја признају да су узбуђене и да једва чекају да виде реакцију српске публике.

Руска глумица Дијана Пожарскаја, гошћа Београдске хронике, истиче да је изузетно узбуђена због сутрашње премијере и да је срећна што је поново у Србији.

Говорећи о сличностима српске и руске публике, Јелисавета Орашанин Теодосић истакла је да се слаже са колегом Милошем Биковићем када каже да су ове две публике сличног сензибилитета. 

„Разлика између нас и Русије је то што они много емотивније доживљавају филм. Обично за Русе важи да су хладни, али то уопште није тако. Људи су излазили уплакани, зато што та романтична комедија њих много више дира него нашу публику. Мислим да ће се наша публика много више смејати“, истакла је Јелисавета.

Дијана открива да јој је Јелисавета рекла после премијере у Москви да ће у Београду бити много забавније.

Они који нису пратили серију Хотел Елеон питају се да ли се може Хотел Београд гледати независно. „Филм је посебна прича, али они који су погледали серију осећају ту повезаност“, каже руска глумица.

Рад на Хотелу Београд био је божанствен 

Јелисавета открива да је рад на филму Хотел Београд био невероватан: „Веома сам срећна што сам део овог пројекта и што играм са Дијаном, свим руским глумцима и редитељем. Са њима је божанствено било радити. Не желим да ово звучи као клише, али примили су нас дивно, били су одлични домаћини“. 

О колеги Милошу Биковићу Дијана каже да је изузетно популаран у Русији и да га много воле.

Будући да су Јелисавета и Милош колеге са класе на Факултету драмских уметности, српска глумица каже да јој је снимање Хотела Београд деловало као повратак у студентске дане када су њих двоје често били партнери. 

Иако не откривају која ће победити у борби за наклоност Милошевог лика, Дијана и Јелисавета позивају публику на премијерне пројекције у Београду (10. март) и Новом Саду (11. март).  

Они који не стигну на београдску и новосадску премијеру Хотел Београд могу погледати у биоскопима широм земље од 12. марта. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи