„Сенке над Балканом 1“ и „Убице мог оца 1“ на тржишту од 900 милиона људи

После великог регионалног успеха првих сезона серија „Сенке над Балканом“ и „Убице мог оца“, Радио-телевизија Србије је, у сарадњи са међународном дистрибутерском компанијом "Global Content Enterprise", успешно реализовала продају лиценци за ове серије за тржиште Јужне и Северне Америке компанији "Olympusat".

Прве сезоне обе серије већ су доступне на стриминг платформи Amazon Prime, чиме су постале прве домаће серије која су се појавиле на Амазону.

Сенке над Балканом 1, коју је за Радио-телевизију Србије реализовала извршна продукција „Кобра филм“ доступна је под називом Black SunУбице мога оца 1 (РТС и извршна продукција "Work in progress") може се наћи под називом Legacy.

Компанија "Olympusat"са Флориде једна је од највећих независних медијских корпорација специјализованих за власништво, дистрибуцију, производњу и техничке услуге.

Садржаји "Olympusata" доступни су за преузимање на Apple Store (iOS), Google Play трговини (Android), Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, LG и „samsung“ паметним телевизорима.

На овај начин, популарне домаће серије успеле су да пронађу своје место на глобалној сцени и отвориле су пут за нове, будуће пројекте из наше земље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи