Нове судбине, нове ситуације, нови ликови – нова сезона „Војне академије“

Од вечерас на нашем програму почиње емитовање петог циклуса и десет нових епизода игране серије „Војна академија“. Популарни серијал сниман је осам година, на око петсто локација, са триста глумаца и више хиљада војника. Снимљене су шездесет две епизоде. „Војна академија“ је продукциони производ РТС-а, „Нире-про“ и Министарства одбране.

Нове судбине, нове ситуације, нови ликови и животне околности јунака које пратимо од првог серијала 2012. године, доносе нове епизоде серије „Војна академија“. Од капетана, преко мајора до потпуковника прешао је старешински пут глумац Небојша Миловановић. У овом серијалу је на веома важном задатку, лидер је против терористичке акције широких размера.

„Што се тиче Драгана Кашанина, поред те акције у којој ће бити укључени и неки људи из региона и других националности, биће ту и Кинеза, биће ту и Руса, Словенаца, да не откривам превише. Прати се наравно и његов приватни живот, тако да ће његова љубавна афера поново да дође до изражаја“, открива Небојша Миловановић.

Не изостају приче о љубави, пријатељству, војничким повредама, борби за потомство. Уверљиве акционе сцене снимане су са припадницима Специјалне бригаде Војске Србије и жанровски, неколико епизода добија карактер трилера.

„Доста акције, доста динамике, доста занимљивих односа, нових атрактивних глумаца. Тако да мислим да, без обзира што је пред публиком нешто што је ушло у пету сезону, заиста смо се потрудили, заиста нудимо квалитет. Надам се да ће публика уживати у наредних десет недеља“, истиче редитељ Дејан Зечевић.

Прву епизоду гледамо вечерас после Дневника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи