Прва епизода пете сезоне „Војне академије" 11. јануара на РТС-у

Од суботе, 11. јануара, на РТС-у са емитовањем креће нова, пета сезона серије „Војна академија“.

„Могли смо само да се надамо, када смо почињали да ћемо ево стићи до пете сезоне. Сада имам већу трему, одговорност, очекивања и надања у односу на млађе колеге“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, глумац Бојан Перић. 

Млада глумица Ваја Дујовић први пут се појављује у серији Војна академија. Тумачи лик строге и праведне жене-поручника у специјалној бригади.

„Пред само снимање сам имала већу трему, а сада сам више узбуђена, и желим та серију у миру гледам сваке суботе. Мислим да ћу да уживам“, изјавила је Ваја.

Ангажман у серији каква је Војна академија од глумаца захтева, између осталог, и физичку спремност.

„Током рада на серији видели смо стварно свашта, свашта смо открили, свашта смо радили, снимали сцене које су врло физички захтевне. Ово је једна бескрајно занимљива прича за снимати и радити. И за нову сезону смо снимали на великом броју локација, на Тари, у Батајници...“, додао је Перић.

Епизоде пете сезоне Војне академије, који је укупно десет, емитоваће се сваке суботе на Првом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи