Милош Биковић: Моја аутобиографија ће се звати „Педесет нијанси подочњака“

Одржана је новинарска пројекција руског филма „Слуга“, у коме Милош Биковић тумачи главну улогу. Београдска премијера је у петак, 27. децембра.

„Филм је имао премијеру у Москви, па смо могли да видимо како публика реагује. То су углавном људи из струке и мало су оштрији и ако су они реаговали онако како су реаговали, онда можемо да будемо сигурни да је ово добар филм“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, Милош Биковић. 

Филм Слуга је комедија а Биковић наводи да су руски и наш хумор веома слични.

„Наш хумор је мало црњи, и то се њима допада, мало има јаркије боје, њихов је мало циничнији, хладнији, мало интелигентнији, ако смем тако, условно да кажем“, објаснио је глумац, рекавши да очекује да ће се филм публици у Србији допасти.

„Тема је јасна. Реч је о човеку који је млад, арогантан и који не цени ствари нити људе око себе, што је још важније. Науче га памети, добро га издриблају и кад он прође кроз тешкоће и искушења, преосмисли свет око себе, сазри и постане заправо човек“, додао је Биковић.

Пошто је глумачка звезда и у Русији, Биковић каже да се публика тамо ипак мало разликује, иако га људи срећу и препознају на улици, и да су људи, односно обожаваоци у Србији, „мало тактилнији“.

Биковић се припрема за снимање филма Буди Бог с нама, а 19. јануара следеће године на РТС-у, креће емитовање серије Јужни ветар која има 14 епизода.

Због бројних обавеза, Биковић је навео да је у последњих 25 дана, био у Њујорку, Мајамију, Лос Анђелесу, Чикагу, Истанбулу, Москви... Када на то искуство добије коментар: „Благо њему“, он одговара да ће се његова аутобиографија звати Педесет нијанси подочњака.

Поред свих обавеза, остаје активан и у позоришту, игра у представама Кад су цветале тикве и Дама с камелијама.

„Мислим да је позориште важно, изборио сам се за време да могу да радим у позоришту, мислим да позориште гради глумца, а пошто желим да се бавим класиком и великим ауторима, мислим да гради и човека“, закључио је популарни глумац.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи