Ана Лечић – Прва улога, па још главна

Глумица се појављује у главној улози у ТВ серији „Дуг мору“, великом глумачком пројекту. Њена улога је главна и прва, а студент је треће године глуме.

Гостујући у Београдској Хроници, Ана Лечић испричала је како је изгледао тренутак када је добила улогу.

„То сигурно никада нећу заборавити, била сам код куће и ишчекивала одговор који је стигао после три круга кастинга. Звала ме је Бојана Маљевић која ме је преко свог студија и звала на кастинг преко студента коме се жалила да не могу да нађу главни лик за серију“, рекла је глумица.

Шта је био први осећај, када си сазнала за улогу?

„Први осећај је био позитиван, еуфорија, срећа, трема је нешто што стигне касније и на крају велика радост“, истакла је Ана.

Озбиљна глумачка екипа и велики изазов.

„Било је треме, јер сам ја студент треће године, да ми је дизвољено да грешим“, додаје глумица.

Глума ти је блиска јер ти је отац глумац, али ниси одувек хтела да будеш глумица?

„Увек сам хтела да будем дизајнерка, а уписала сам глуму кроз коју разумеш људе и себе, глума је истраживање игра и озбиљан рад“, рекла је млада глумица Ана Лечић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи