Ко су „Јунаци нашег доба“ – открићемо вечерас

После седам година нови јунаци и заплети Синише Павића, од вечерас премијерно на Радио-телевизији Србије у серији „Јунаци нашег доба“. Сваког дана осим недеље, на Првом програму РТС-а, у 20 сати.

Режију потписују Миша Вукобратовић и Иван Стефановић, продукција „Телеком Србија“, извршна продукција „Кошутњак филм“.

Социјална комедија, али и социјална драма у чијем је првом плану Велимир Чичановић Чичко, чији ће лик гледаоцима дочарати глумац Игор Ђорђевић.

Гостујући у Јутарњем дневнику, глумац је истакао да су ти јунаци „сви ми и ја“, и сви који се боре да преживе у време у коме се налазимо.

„У серији постоји једна реченица коју изговара Ненад Јездић, која гласи 'Данас више нико не мирише'. Његови јунаци се боре са свим проблемима као и његови гледаоци. У томе је тајна ове серије.”

Глумац додаје да је његов лик представник средње класе која је у изумирању, и који не зна да се избори са овим временом и ситуацијама кроз које пролази. 

Његови јунаци се боре са свим проблемима као и обичан свет, и у томе је тајна ове серије.

У овом амбициозном пројекту учествује око 120 глумаца.  Серија има двадесет епизода.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи