Нови трејлер за „Топ ган“ и Маверик је поново у „опасној зони“

„Добро јутро, пилоти, овде ваш капетан. Данашња вежба је блиска борба“ – речи су Тома Круза у улози Маверика у наставку „Топ гана“, за који је „Парамаунт пикчерс“ објавио и други трејлер.

У трејлеру се види да Пит „Маверик“ Мичел није изгубио нимало осећаја за летење и чини се да је поново спреман да започне кавгу, било у ваздуху или на тлу.

Наставак култног акционог филма поново прати Маверика, који сада ради као пробни пилот и тренер новој класи пилота у школи „Топ ган“, у којој је и Бредли „Рустер“ Бредшо (Мајлс Телер) - син његовог бившег копилота Гуса.

Први трејлер за филм Круз је представио на „Комик-кону“ у Сан Дијегу прошлог лета. Режија је поверена Џозефу Косинскију (Обливион), а остварење ће се појавити у биоскопима наредног лета.

Осим Круза и Телера, у филму ће се наћи и Џенифер Конели, Дени Рамирез, Џон Хам, Ед Харис, а обожаваоце је посебно обрадовала информација да ће се на великом платну појавити и Вал Килмер у улози Ајсмена.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи