„Реална прича“ идеална за предновогодишње време

Од београдске премијере, као и промотивних приказивања у градовима Србије, где је дочекан са нестрпљењем, филм „Реална прича“, редитељски деби глумца Гордана Кичића, пуни биоскопске сале. За само три недеље приказивања видело га је више од 50.000 гледалаца.

После Србије, прву свечану премијеру филм је имао у Бечу и Цириху, а од овог викенда креће приказивање и широм Немачке, Канаде, Шведске, а до краја године моћи ће да се гледа и у Сједињеним Државама.

Филм Реална прича води гледаоце кроз сагу о глумцу, Вељку Радисављевићу, кога глуми редитељ Кичић, а који има утисак да се цео свемир уротио против њега.

„Ово путовање је за мене трајало неколико година“, истиче аутор филма, „и не престаје од премијере, од 12. новембра у Центру 'Сава'. Ови дани су испуњени путовањима, гостовањима и разговорима са људима, а утисци се полако слежу, но требаће ми времена с обзиром на то да сам још увек у промоцији филма, јер биоскопски живот филма има неко своје одређено време“.

„Велико ми је задовољство што смо имали прилике да путујемо широм Србије, јер филм је за разлику од позоришта, нешто што је непроменљиво, али исто 'ради' на свим просторима где је пуштан“, напомиње Гордан Кичић.

Верује да то говори да је филм направљен као комбинација драме и комедије и да је кроз духовиту причу испричано много других ствари које муче данашњег човека и савременог глумца који има пуно дилема са којима не може да изађе на крај или бежи од њих. Ту је и породица, жена, његов отац, најбољи друг, дете и тако даље.

„Главни мото и покретач ми је била жеља да испричам ову пручу. Да бих испричао ту причу, о том човеку, о тој породици, морао сам да прихватим ту троструку улогу и да будем редитељ, продуцент и глумац. Цео процес је почео пре седам, осам година када сам дошао до овог сценарија и онда сам га развијао дуги низ година са Владом Симићем, а на крају са Марком Манојловићем, а затим припреме, предприпреме, снимање, постпродукција, пуно посла, али ми је пуно срце“, наглашава гост Јутартњег програма.

Гордан Кичић поред тога изражава велику захвалност онима који су му помогли у реализацији овог филма, пре свега великој екипи колега глумаца који су га пратили до краја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи