„Лего Бетмен“ претпремијерно у биоскопима „Синеплекс“

Богат филмски програм, прегршт додатних активности и претпремијера филма „Лего Бетмен“ очекују данас посетиоце у биоскопима „Синеплекс“, у оквиру породичног дана.

Деца свих узраста имаће прилику да уживају у креативним радионицама које су инспирисане ликовима актуелних анимираних авантура, док их уз сваку купљену карту током породичног дана очекује на поклон часопис Пепин забавник или Мали Политикин забавник.

Након великог успеха Лего филма, „Ворнер брос“ доноси нову авантуру Лего Бетмен, у којој ће Бетмен морати да напустити самотњачку улогу и да научи да ради у тиму, јер његовом омиљеном граду прети Џокер у најопаснијој завери до сад.

Брус Вејн ће заједно са криминалцима Готама морати да брине и о дечаку ког је усвојио.

Крис Мек Кеј је режисер и овог остварења, а Сет Грем-Смит, Џаред Стерн и Џон Витингтон су писали сценарио.

Осим Лего авантуре, филма који је за старију децу, током породичног дана, на репертоару су и Тролови, Вајана, Певајмо, Маша и Медвед и Снежна краљица 3, сви синхронизовани на српски језик.

Карте за породични дан су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи