Снимање „Аватара 2“ почиње у августу

Џејмс Камерон рекао је да је коначно завршио сценарије за све наставке „Аватара“, којих ће бити укупно четири, и да сада, коначно, може да настави са снимањем.

Први наставак Аватара, који је 2009. године срушио бројне рекорде гледаности и зараде, почеће са снимањем у августу, када је Сем Вортингтон (Џејк) и Зои Салдана (Нејтири) наставити борбу са људима.

„Ствар је у томе што нисам само концентрисан на Аватар 2, већ и на трећи, четврти и пети део. Тако и приступам читавом пројекту. Све их развијам подједнако. Завршио сам сценарио за Аватар 5“, објаснио је славни режисер за Дејли бист.

Према његовим речима, иако са снимањем почиње у августу, до тада му остаје још много посла у продукцији.

„Радимо пуном паром. Све мора да буде спремно. Осећам се као да сам пуштен из затвора, пошто сам провео две године у 'пећини' пишући. Заправо, више волим да практично радим него да пишем“, истакао је Камерон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи