Премијера комедије „Бисер Бојане“ 15. фебруара у Центру „Сава“

Уиграни продуцентско-редитељски тим Милан Караџић, Милутин Мима Караџић и Драган Ђурковић представиће 15. фебруара у Центру „Сава“ романтичну комедију „Бисер Бојане“. Већ дан касније остварење ће бити на репертоару биоскопа широм Србије и Црне Горе.

У средишту приче остварења Бисер Бојане је Ђорђе Поповић (улогу тумачи Славен Дошло), млади лекар из Београда, који добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом.

Одлази у Црну Гору где упознаје Лолу (Вања Ненадић), младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.

Никола Поповић (Мима Караџић), након вишегодишње робије излази из затвора у Трсту и одлази на кратко у Црну Гору, по сакривене дијаманте, давно опљачкане у европским јувелирницама.

Николу очекује „врућ“ дочек полиције и бивших партнера заинтересованих за дијаманте. Спреман је на све, али не и на сусрет са сином након 25 година. Са друге стране, Ђорђе, који очекује сусрет са оцем, не очекује да ће му се на овом путовању догодити љубав.

У филму играју и Мира Бањац, Андрија Милошевић, Христина Поповић, Младен Нелевић, Дубравка Дракић, Енвер Петровци, Мики Крстовић, Мирко Влаховић, Емир Ћатовић, Андреа Мугоша, Оливера Бацић, Момо Пићурић, Војо Кривокапић, Душан Ковачевић, Ана Сакић, Марија Лабудовић.

Сценариста је Влада Ђурђевић, редитељ Милан Караџић, директор фотографије Милан Тврдишић, композитор Саша Милошевић, монтажер Ареф Зааби, костимограф Драгица Лаушевић, сценограф Милан Јеремић, а продукцију потписују Драган Ђурковић и Милутин Мима Караџић. Дистрибутер филма је „Арт виста“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи