Нови породични дан у „Синеплексу“ уз „Лего Бетмена“

Придружите се „Породичном дану“ у биоскопима „Синеплекс Ниш“, „Делта сити“, „Крагујевац Плаза“ и ТЦ „Ушће“ који ће бити одржан у недељу, 5. фебруара, у периоду од 12 до 17 сати, уз претпремијерно приказивање најновије анимиране авантуре „Лего Бетмен Филм“.

Деца свих узраста ће на „Породичном дану“ моћи да уживају у креативним радионицама, инспирисаним „Лего“ ликовима, а уз сваку купљену улазницу на поклон добијају часопис „Пепин забавник“ или „Мали Политикин забавник“.

Карте су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Након великог успеха Лего филма, студио „Ворнер брос“ доноси нову узбудљиву авантуру Бетмен Лего. У овом филму радња прати Бетмена који мора да напустити самотњачку улогу и да научи да ради у тиму, јер његовом омиљеном граду прети Џокер у најопаснијој завери до сад.

Уз то, догодиле су се и друге велике промене у Готаму. Брус Вејн ће заједно са криминалцима Готама морати да брине и о дечаку ког је усвојио.

Крис Мекеј је режисер и овог наставка, а Сет Грејем-Смит, Џаред Стерн и Џон Витингтон су писали сценарио.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи