Алмодовар почаствован што ће председавати жирију у Кану

Оскаровац, славни шпански редитељ Педро Алмодовар, председаваће жирију Филмског фестивала у Кану, преноси „Варајети“.

До сада је пет Алмодоварових филмова учествовало у различитим такмичарским програмима фестивала у Кану. То су Све о мојој мајци, Хулијета, Врати се,  Кожа у којој живим и Прекинути загрљаји.

Остварење Лоше образовање отворило је Кански фестивал 2004. године.

Пријатељство између Алмодовара и фестивала у Кану траје дуго а у једном моменту је шпански редитељ био члан жирија којим је председавао Жерар Депардје.

Алмодовар је у службеној изјави нагласио да је за њега велика част председавање жиријем у Кану.

„Почаствован сам и мало запрепашћен због одговорности коју су ми поверили организатори фестивала. Могу да обећам да ћу се новом послу посветити душом и телом, јер је то привилегија и задовољство“, истиче Алмодовар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи