Фестивал индијског филма отвара „Девдас“ са Ајшваријом Рај

У Малој сали Дома културе Студентског града у Београду, од 26. до 29. јануара, седам остварења индијске кинематографије ће бити приказано у оквиру фестивала који се организује поводом Дана Индије. Смотру отвара филм „Девдас“.

Публика ће моћи да погледа неке од најкомерцијалнијих и најзначајнијих филмова боливудске продукције, који комбинују спој мелодраме, мјузикла и социјално ангажованог филма.

За отварање је одабран филм Девдас, својеврстан феномен у историји филма. Његов сценарио је имао чак 14 римејк верзија, наводи се у саопштењу. Једну од улога тумачи Ајшварија Рај, Мис света 1994. године и позната индијска глумица која се појавила у више холивудских остварења. 

Отварању фестивала ће присуствовати амбасадорка Индије Нариндер Чохан.

Фестивал индијског филма у Београду организован је поводом Дана Индије, а у склопу наставка вишегодишње сарадње Амбасаде Индије с Домом културе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи