Премијере са Ротердамског филмског фестивала у Србији

У Суботици, Београду и Нишу, три биоскопа биће део 46. Међународног филмског фестивала у Ротердаму (ИФФР), који ће се одржати од 25. јануара до 5. фебруара.

Од 27. до 29. јануара биће приказан програм тог фестивала у оквиру којег ће у више од 45 европских градова симултано бити одржане светске премијере нових европских филмова.

Три биоскопа, „Еуросинема“ у Суботици, београдска „Фонтана“ и „Купина“ у Нишу су део трећег издања револуционарне платформе која преноси узбуђење фестивалске премијере филма у биоскопе широм Европе и омогућава гледаоцима у Србији да заједно са хиљадама других присуствују ексклузивним пројекцијама, наводи се у саопштењу.

Објашњава се да је „ИФФР лајв“ први такав програм на свету, чија је примарна функција да допринесе промоцији квалитетних нових остварења.

Тај програм омогућава да публика у биоскопима може након премијере путем везе лајв-стрим да поздрави редитеља и екипу филма који ће бити у Ротердаму, као и да разговара са њима путем друштвених мрежа.

Програм ИФФР-а ће у Србији бити реализован захваљујући селектору Фестивала европског филма „Палић“, Петру Митрићу, уз подршку Мише Могоровића из продуцентске куће "Art & Popcorn".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи