Хорор, трилер и авантура у фебруару у биоскопима

Хорор „Кругови 3“ Хавијера Гутјереза, драма „Педесет нијанси – Мрачније“ Џејмса Фолија, трилер „Подељен“ Најта Шјамалана и авантура „Камиони монструми“ Криса Веџа стижу у домаће биоскопе током фебруара, најавио је „Тарамаунт“.

У новом поглављу познате хорор франшизе Круг, млада жена ће се забринути за свог дечка када он почне да истражује мрачну подкултуру која окружује мистериозни видео-снимак у коме се каже да ће гледалац снимка бити убијен седам дана после гледања снимка.

Глумачку екипу чине Матилда Луц, Алекс Рое, Џони Галецки, Аиме Тегарден, Бони Морган и Винсент Д'Онофрио, а филм ће на репертоару биоскопа бити од 2. фебруара.

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у наставку екранизације светског бестселера Педесет нијанси – Сива, који ће премијерно бити приказан 8. фебруара у биоскопима „Синеплекс“.

Према синопсису, када повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу и, док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око тог пара.

Редитељ, сценариста и продуцент М. Најт Шјамалан враћа се с новим оригиналним трилером Подељен, у коме се бави мистериозним и забаченим деловима поремећеног ума човека.

У остварењу које ће публика гледати од 16. фебруара, играју Џејмс Макавој, Ања Теклор-Џој, Бети Бакли, Џесика Сула и други.

Акциона авантура Камиони монструми стиже у биоскопе 23. фебруара. Филм прати матуранта Трипа, који ће, тражећи начин да побегне од живота и града у ком је одрастао, направити камион-монструм од делића старих аутомобила.

Кад несрећа на локалној бушотини разоткрије чудно, подземно створење које обожава брзину, Трип ће можда наћи кључ за бекство из града и невероватног пријатеља. Играју Лукас Тил, Џејн Леви, Бери Пепер, Ејми Рајан и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи