Шварценегер у „Шегрту“, почетак није био лак

Глумац и бивши гувернер Калифорније Арнолд Шварценегер наследио је од новоизабраног америчког председника Доналда Трампа главну улогу у ријалити програму „Нови познати шегрт“.

Некадашња холивидска акциона звезда и некадашњи гувернер Калифорније, у периоду од 2003. до 2010. године, сада је водитељ емисије која је прославила Трампа много пре него што се кандидовао за председничке изборе, на којима је тријумфовао прошлог новембра.

Према реакцијама коментатора и корисника друштвених мрежа, Арнолд Шварценегер се добро снашао у првој емисији осме сезоне снимљене у Лос Анђелесу, а која је емитована у понедељак увече.

У овој сезони се, између осталих, појављују некадашња бивша британска музичка звезда Бој Џорџ, у улози такмичара, и славни улагач и милијардер Ворен Бафет ,у улози саветника.

„Прва емисија није била лака. Али славни знају која су моја очекивања. Ризикујте, дајте све од себе“, написао је Шварценегер на Твитеру након емисије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи