Читај ми!

„Мост шпијуна“, нови Спилбергов спектакл од 26. новембра

Сценарио за филм „Мост шпијуна“ о Џејмсу Б. Доновану написали су Итан и Џоел Коен, а америчког адвоката који је на себе преузео посао пре­говорања са Русима током Хладног рата игра оскаровац Том Хенкс. Филм редитеља Стивена Спилберга стиже у домаће биоскопе 26. новембра.

Донованова каријера преговарача почела је разменом шпијуна, Рудолфа Абела, за америчког пилота, Френсиса Герија Пауерса, обореног 1960. године у совјетском ваздушном простору и заробљеног од стране Руса.

„Изузетно ми се свидела прича и једноставним 'гугловањем' дошао сам до јединог снимка Џејмса Б. Донована. Тај кратки интервју показао је суштину овог човека и начин на који размишља. На основу тога сам касније базирао цео његов лик“, објаснио је Хенкс.

У глумачкој постави, поред Хенкса, су и Марк Рајланс, Скот Шепард, Ејми Рајан и Алан Алда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи