Читај ми!

Погледајте трејлер за „Ловца и ледену краљицу“!

Објављен је први трејлер за епску авантуру „Ловац и ледена краљица“ редитеља Седрика Николас-Тројана, који у домаће биоскопе стиже 21. априла следеће године.

Крис Хемсворт и оскаровка Шарлиз Терон враћају се у свет из бајке у остварењу Ловац и снежна краљица (The Huntsman: Winter's war), а придружују им се Емили Блант и Џесика Частејн. Тим поново предводи продуцент Џо Рот, познат по остварењима Грдана и Алиса у земљи чуда.

Свет из филма Снежана и ловац проширује се да би се открило како су судбине ловца Ерика и краљице Равене дубоко и опасно испреплетене.

Много пре него што се мислило да је краљицу Равену (Шарлиз Терон) убила Снежана, она је из потаје гледала како њена сестра Фреја (Емили Блант) доживљава ужасну издају и бежи из њиховог краљевства.

Уз Фрејину моћ да заледи било ког непријатеља, млада ледена краљица провела је деценије у изолованој зимској палати где је обучавала легије смртоносних ловаца, укључујући Ерика (Крис Хемсворт) и ратницу Сару (Џесика Частејн), само да би сазнала да су њени миљеници прекршили њен једини захтев – да заувек закључају своја срца за љубав.

Кад Фреја сазна за сестрину смрт, она ће позвати остале војнике да донесу магично огледало јединој чаробници која може да употреби његове моћи и кад открије да Равена може да се врати у живот, зле сестре ће запретити зачараној земљи двоструко мрачнијом силом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи