Читај ми!

Сутра премијера филма „Игра у тами“

Играни филм у режији Југа Радивојевића биће премијерно приказан сутра у центру „Сава“ и биоскопу „Синеплекс“, док ће се на редовном биоскопском репертоару наћи у четвртак, 12. новембра.

Игра у тами је љубавна прича мотивисана приповетком Аска и вук нобеловца Иве Андрића. 

Вук, огрезао у прљаве послове – трговину женама, окрутан и немилосрдан, увлачи Аску у своје канџе захваљујући добро разрађеној мрежи секс трафикинга.

Својим плесом и лепотом, Аска успева да у Вуку пробуди љубав, човечност, али и сан о естради и бољем животу.

Вук по први пут спознаје љубав, која га из корена мења.

Филм Игра у тами заснован је на истоименој представи ауторске екипе, која стоји иза овог филмског пројекта.

Овај филм је замишљен у документаристичком „хипер-реалистичком“ стилу, којим треба да се на најубедљивији могући начин прикаже једна аутентична прича из наше стварности.

У филму играју - Вук Костић, Тамара Драгичевић, Виктор Савић, Борка Томовић, Владица Милосављевић, Ненад Ненадовић, Игор Дамњановић, Миодраг Радоњић и Срђан Малетић.

Продуцент је Вук Костић.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи