Читај ми!

Снупи и Чарли Браун од данас у биоскопима

Дугоочекивани анимирани филм „Снупи и Чарли Браун: Филм о Клињама, три-де“ биће данас премијерно приказан у Београду, у „Синеплексу“ у ТЦ „Делта сити“, а одмах креће и биоскопску дистрибуцију широм Србије, најавио је дистрибутер „Мегаком филм“.

Куриозитет је да гласове за цртане јунаке у оригиналној верзији нису дали глумци него деца, па је тако било и у синхронизацији на српски језик, коју је режирала Јања Маричић.

Никола Ђорђевић (12) одабран је на аудицији да говори за Чарлија Брауна, а у екипи су и Ана Кнежевић, Данило Миловановић и други.

Филм је дирљив и нежан, са естетиком која је верна старом стрипу аутора Чарса Шулца.

Снупи, Чарли Браун, Луси, Лајнус и екипа Клиња сада се први пут појављују на великом платну анимирани у три-де.

Претходни филм био је још 1980. године - Bon Voyage, Charlie Brown (And Don't Come Back!).

Ова дружина је углавном живела кроз стрип чије је оригинално име "Peanuts" и који у америчким новинама излази од 1950. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи