Читај ми!

Сазнајте како су настали Снупи и Чарли Браун

Желите да сазнате како су настали Снупи и Чарли Браун? Ко је Чарлс Шулц и где је проналазио инспирацију за „Клиње“? Kако у неколико потеза да нацртате Снупија? Све то уз радове финалиста конкурса „Креирај плакат за филм Снупи и Чарли Браун: Филм о Клињама“ моћи ћете да видите 25. октобра на великој „Изложби о Клињама“.

Сазнајте како су настали Снупи и Чарли Браун Сазнајте како су настали Снупи и Чарли Браун

Осим радова финалиста конкурса Креирај плакат за филм Снупи и Чарли Браун: филм о Клињама, посетиоци изложбе имаће прилику да се у главном атријуму „Делта ситија“ фотографишу са Снупијем, Чарлијем Брауном и осталим јунацима, као и да добију све информације о овом остварењу, најавио је „Мегаком филм“.

На „Кидс фесту“ који траје до 25. октобра, познате личности ће у четвртак у 11 часова фарбати Снупијеве кућице у Дому синдиката, а једна од њих ће се такође наћи на овој изложби.

Последњи пут Чарли Браун и дружина на великом платну појавили су се 1980. године у филму Bon Voyage, Charlie Brown (And Don't Come Back!) чији је продуцент био син креатора Чарлса Шулца, Грег Шулц.

Чарли Браун дружина је живела углавном кроз стрип чије је оригинално име "Peanuts" и који у америчким новинама излази од 1950. године.

Сада ће сви фанови Снупија, Чарлија Брауна и осталих „Клиња“ моћи да их виде у „Синеплекс“ биоскопима од 5. новембра, синхронизоване и у три-де технологији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи