Читај ми!

Дани српског филма у Хелсинкију

Остварења „Без степеника“, „Ничије дете“ и „Енклава“, као и документарци „Дестинација Србистан“ и „Шума“ на програму су пете ревије Дани српског филма у Хелсинкију. Фестивал ће бити одржан од 23. до 25. октобра у биоскопу „К-13“.

Филмски центар Србије и Српско-финско друштво, у сарадњи са Амбасадом Републике Србије у Хелсинкију, организују пете по реду Дане српског филма у Хелсинкију, преноси Танјуг.

Манифестација ће се одржати од 23. до 25. октобра у биоскопу „К-13“, наводи се у саопштењу Филмског центра Србије.

Ове године на фестивалу ће бити приказана три дугометражна играна филма Без степеника Марка Новаковића, којим ће бити одата почаст преминулом глумцу Властимиру Ђузи Стојиљковићу, Енклава Горана Радовановића и Ничије дете редитеља Вука Ршумовића, као и два документарна филма Дестинација Србистан Желимира Жилника и Шума Синише Драгина.

У Хелсинки, као специјални гости фестивала, стижу и редитељ Марко Новаковић и глумица Наташа Нинковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи