Читај ми!

Тајне се откривају и светови сударају у трејлеру за „Ратове звезда“

Трећи и последњи трејлер за „Ратове звезда: Буђење силе“ је стигао и открива још мало о наставку епске саге и новим ликовима у њој.

Остало је још нешто мање од два месеца до тренутка када ће Буђење силе осванути на великом платну и све што се до сада могло видети и чути о филму требало је да убеди верне обожаваоце да се добра стара франшиза вратила.

Из последњег трејлера још мало се сазнаје о Реј (Дејзи Ридли), која се крије од нечега, односно некога и прича са Мазом Канатом (Лупита Нјонго).

Фин (Џон Бојега) је такође збуњен због свог места у галаксији и због тога шта се све издешавало у прошлости.

Старе приче, сукоби сита и џедаја, све је истина, а ко други да им то саопшти него Хан Соло (Харисон Форд).

„Истина је. Тамна страна, џедаји. Све је истина", каже им Хан Соло у кабинама „Миленијумског сокола".

У трејлеру се такође појављује и негативац, врховни вођа Сноук, који се заклиње да ће наставити тамо где је Дарт Вејдер стао.

„Ништа нам се неће испречити на путу. Завршићу оно што си започео“, каже он док се у кадру појављује оштећена кацига Дарта Вејдера.

Мада му се лице не види, пред крај трејлера се може приметити и Лук Скајвокер и R2D2.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи