Читај ми!

Пре бих се убио него да поново играм Бонда

Данијел Крејг, који ће се крајем месеца у биоскопима по четврти пут појавити као агент 007, рекао је да би пре исекао вене него се поново појавио у кожи Џејмса Бонда.

У интервјуу за Тајм аут, Крејг (47) одговорио је на питање британског новинара, да ли би поново глумио најпознатијег тајног агента, речима: „Пре бих поломио ову чашу и исекао себи вене“.

„Не желим више да играм Бонда. Само желим да наставим каријеру са другим остварењима“, истакао је британски глумац.

Интервју са Крејгом објављен је у овонедељном издању часописа, али је обављен у јулу, након завршетка снимања 24. филма о Џејмсу Бонду.

Британски глумац рекао је да је у улогу тајног агента дао све што је имао.

„Сваку идеју коју сам имао за филм о Бонду сам ставио у овај последњи. 'Бонд банка' је празна. Ако бисте ме питали шта бих радио са следећим филмом не бих знао шта да вам кажем. Да идемо у свемир? Ајде! Већ су то урадили. Ајмо поново“, објаснио је Крејг.

Најновији Бонд филм Спектра имаће премијеру у Британији и Ирској 26. октобра, а почетком новембра и у остатку света.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи