Читај ми!

Бесплатна пројекција „Брендана и књиге тајни“

У сусрет Европском фестивалу анимираног филма „Балканима“, за најмлађу публику у суботу ће у Малој сали Дома културе Студентски град бити одржана бесплатна пројекција овог дугометражног анимираног филма.

Протагониста филма је млади Брендан који живи у забаченој средњовековној тврђави изложеној нападима Викинга.

Његова авантура почиње када се појави чаробњак Ејдан, носећи са собом недовршену и необичну књигу пуну тајанствених мудрости и моћи, преноси Танјуг.

Дванаести по реду Европски фестивал анимираног филма Балканима одржаће се од 6. до 10. октобра у ДК Студентски град и на њему ће премијерно бити приказано више од 100 најновијих анимираних филмова.

Осим најбољих европских краткометражних анимираних филмова насталих током претходне две године, публика ће имати прилике да погледа и богат пратећи програм у виду две ауторске изложбе стрипа и илустрације, ретроспективу словеначке и грчке анимације, као и да учествује у радионици Милоша Томића на тему „Стоп-трик“ анимације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи