Читај ми!

„Пријатељи“, „Чиста хемија“, „Досије икс“ најбоље серије свих времена

Врх листе 100 најбољих америчких ТВ серија свих времена припада легендарним „Пријатељима“ и „Досијеу икс“, као и новијој „Чистој хемији“.

Уочи доделе престижних ТВ награда Еми, која ће се 67. пут одржати у ноћи између недеље и понедељка, традиционално се сумирају утисци које су оставиле недавно емитоване серије, али је немогуће избећи и листе најбољих свих времена.

У ишчекивању резултата овогодишњег гласања, Холивуд рипортер је анкетирао 2.800 професионалаца америчке телевизије о њиховим омиљеним серијама и на основу њихових одговора саставио листу најбољих серија свих времена.

На првом месту пописа нашла се хумористичка серија Пријатељи, један од ударних ситкома у периоду између 1990. и 2000. године, чиме је још једном потврђено да су симпатични Рејчел, Моника, Фиби, Џои, Чендлер и Рос без премца, преноси Танјуг.

Друго место припало је Чистој хемији која је престала да се приказује након пет сезона 2013. године, док је бронза резервисана за култни Досије икс са незаборавним Фоксом Молдером (Дејвид Духовни) и Дејном Скали (Џилијан Андерсон).

Листа 20 најбољих серија свих времена:

1. Пријатељи     
2. Чиста хемија                 
3. Досије икс                          
4. Игра престола                     
5. Сајнфелд                       
6. Сопранови                 
7. Суботом увече уживо      
8. Волим Луси           
9. Људи са Менхетна       
10. Симпсонови           
11. Западно крило
12. Секс и град
13. Војна болница (М*А*S*H)
14. Модерна породица
15. Изгубљени
16. Ометени у развоју
17. Зона сумрака
18. Трећи камен од Сунца
19. Шоу Мери Тајлер Мур
20. Твин Пикс

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи