Читај ми!

„Еверест“ од четвртка у биоскопима

Епска авантура инспирисана истинитим догађајима на Хималајима биће премијерно приказана у среду увече у „Синеплексу“, а од 17. септембра наћи ће се на редовним репертоарима домаћих биоскопа.

„Еверест“ од четвртка у биоскопима „Еверест“ од четвртка у биоскопима

Главне улоге у остварењу Еверест тумаче Џејсон Кларк, Џош Бролин, Џон Хокс, Робин Рајт, Мајкл Кели, Сем Вордингтон, Кира Најтли, Емили Вотсон и Џејк Џиленхол, наводи се у саопштењу домаће дистрибутерске куће „Тарамаунт“.

Инспирисан догађајима који окружују опасан подухват пењања на врх највише планине на свету, филм документује фасцинантно путовање две различите експедиције које ће се суочити са најснажнијом снежном олујом коју је човечанство доживело, преноси Танјуг.

Њихову храброст ће тестирати најопаснија природна непогода и ови планинари ће морати да пређу готово немогуће препреке кад животна опсесија постане сурова борба за опстанак.

Филм је сниман на локацијама у Непалу, у подножју Евереста, на италијанским Алпима и у студијима у Риму и Великој Британији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи