Читај ми!

„Марсовац“ одушевио публику и критику

Нови филм прослављеног редитеља Ридлија Скота „Марсовац“ премијерно је приказан на међународном фестивалу у Торонту, а критика и публика нису криле одушевљење причом о преживљавању и спасавању коју је Мет Дејмон фантастично изнео.

Марсовац ће у наше биоскопе стићи 1. октобра, најавио је дистрибутер „Мегаком“.

Мет Дејмон игра астронаута Марка Ватнија, који сплетом несрећних околности остаје сам на Марсу.

Филм је рађен по истоименој књизи Ендија Вира (код нас у издању „Евро ђунтија“) и према реакцијама критичара може да буде најбољи филм ове године и уједно главни кандидат за Оскара, додаје се у саопштењу.

До сада су се филмови који су укључивали путовање у свемир више ослањали на научну фантастику, а Ридли Скот је желео да се удаљи од те премисе и направи што реалистичнији филм.

Велики број консултаната из Насе и других научника давали су савете о условима живота у свемиру и технологијама које се користе или развијају.

Поред Дејмона, у филму играју Џесика Честејн, Џеф Данијелс, Шон Бин, Доналд Гловер, Мајкл Пена и Кејт Мара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи