Читај ми!

Иста глумачка постава и у „Трeјнспотингу 2“

После скоро 20 година од појављивања филма Денија Бојла о групи единбуршких хероинских зависника, „Трејнспотинг“ добиja свој наставак. Према речима познатог редитеља, сва четири главна глумца желе да раде на новом филму: Јуан Мекгрегор, Јуан Бремнер, Џони Ли Милер и Роберт Карлајл.

Како пише британски Телеграф, Бојл је изјавио да је сада једини проблем ускладити распореде глумаца, пошто двојица раде на серијама.

Милер глуми Шерлока Холмса у серији Елементарно, док Карлајл игра у серији Некада давно.

Трејнспотинг из 1996. године, рађен по истоименом роману Ирвина Велша из 1993. године, добио је много позитивних критика и проглашен је једним од најзначајнијих британских филмова свих времена.

Наставак је тренутно назван Трејнспотинг 2 и написао га је Џон Хоџис на основу књиге Велшове књиге Порно из 2002. године и говори о истим ликовима 10 година након догађаја из првог дела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи