Читај ми!

Сија наставља да снима са малом Меди Зиглер

Музичарка Сија написаће сценарио и режираће филм у коме ће играти звезда њених спотова, Меди Зиглер. Филм, заснован на краткој причи коју је Сија написала пре осам година, зваће се „Сестра“ а главну улогу играће млада плесачица Зиглер коју обожаваоци Сије знају из њених спотова.

У спотовима Сијиних песама Chandelier, Elastic Heart и Big Girls Cry, млада Меди Зиглер је својим плесачким умећем освојила многе, а неки су је можда знали из ријалитија Dance Moms, преноси Танјуг.

Поред досадашња три спота који су јој донели огромну популарност, Меди ће имати прилику да се појави и на филмском платну, преноси британски НМЕ.

„Било ме је срамота да некоме кажем да желим да снимим филм“, рекла је Сија на једном од панела филмског фестивала у Венецији.

„А онда сам прошле године снимила спот за Chandelier и схватила да ми то иде од руке па сам се мало охрабрила.“

Уз Chandelier, Сија је режирала и спот за Big Girls Cry и била корежисер контроверзног спота Elastic Heart где уз Зиглерову игра и глумац Шаја Лабаф.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи