Читај ми!

На помолу нова сарадња Рефна и Гослинга

После сарадње на два филма, „Возачу“ и „Само Бог опрашта“, дански режисер Николас Виндинг Рефн каже да би волео да ради са холивудским глумцем Рајаном Гослингом и трећи пут.

Хемија двојца Рефн-Гослинг често је помињана у критикама њихових фрилмова. Возач је Рефну донео награду за режију на фестивалу у Кану, док је Само Бог опрашта са грозним сценама мучења поделио критику и публику, преноси Танјуг.

„Рајан и ја смо близанци тако да увек радимо, на професионалном или личном нивоу. Зато смо одлучили да снимимо још један филм заједно, веома брзо“, рекао је Рефн Ројтерсу. Режисер није дао друге детаље о пројекту.

Николас Виндинг Рефн управо је завршио снимање остварења The Neon Demon са Ел Фенинг и Кијануом Ривсом које холивудски медији описују као „женски хорор“.

Такође, синеаста номинован за Оскара и Бафту, недавно је објавио и монографију The Act of Seeing о колекцији плаката шкакљивих филмова које је купио од пријатеља.

„Добио сам идеју да књигу урадим као историјски архив о нечему што је 'треш', али је представљено на уметнички начин. То је сјајна историјска архива која показује како су специфични филмови промовисани пре него што је порнографија легализована“, закључио је Рефн.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи