Читај ми!

Да је Хитлер победио...

Након више од три године претпродукцијског „пакла“, на јесен ћемо напокон моћи да уживамо у адаптацији славног романа Филипа К. Дика.

Још у јануару ове године, „Амазон“ је приказао пилот-епизоду серије The man in the High Castle. Откако се „Амазон“ бацио у телевизијске воде, био је то њихов најгледанији пилот икада што је било довољно да одлуче да новац уложе у целу сезону.

У њој ћемо моћи да уживамо крајем новембра ове године. Снимљено је укупно десет епизода које верно прате истоимени роман Филипа К. Дика.

Радња серије тако ће бити смештена у 1962. годину, али у алтернативну верзију историје. Наиме, Други светски рат нису добиле савезничке снаге, већ силе Осовине.

САД су подељене на три дела. Источни припада Јапану и зове се Пацифичке државе Америке, западни припада Немцима, а између се налази „неутрална зона“ – Државе Стеновитих планина. Хитлерово здравље је нарушено, а за моћ се боре Химлер и Гебелс. Све више њих слаже се како је подела САД била грешка: нацисти сада желе целу земљу.

Ствари у фашистичкој Америци функционишу управо онако како то можете и замислити – слобода говора, мишљења и кретања не постоји, а ред и мир у земљи спроводи војска која ће смакнути свакога ко се не покорава вољи режима. Управо због тога, у подрумима широм Америке рађа се покрет отпора.

Серију је режирао Франк Спотниц, који је име стекао радом на култној серији Досије икс, а продуцира је сам Ридли Скот, који је ову серију претходно покушао да сними у сарадњи с Би-Би-Сијем. 

Дакле, да поновимо – серија стиже 20. новембра ове године, а до тада можете уживати у службеном трејлеру.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи