Читај ми!

Скуби Ду решава нову мистерију 2018. године!

„Ворнер брос“ је објавио да ће нови филм бити приказан 21. септембра 2018. године. Први филм о Скуби Дуу је 2002. године зарадио 275 милиона долара широм света, а две године касније „Скуби Ду: Ослобођена чудовишта“ зарадио је 180 милиона долара.

Заснован на вољеној франшизи продукцијске куће „Хана и Барбeра“, филм ће поново окупити оскаровца и продуцента Чарлса Ровена и Ричарда Сакла, који су претходно створили успешне Скуби Ду и Скуби Ду 2: Ослобођена чудовишта.

Овај пут ће им се придружити продуценткиња Алисон Абат, добитница награде БАФТА (Гвоздени џин), продуцент филмова номинованих за Оскара – Фантастични господин Фокс, Френкенвини и филм Тима Бартона Corpse Bride.

Мет Либермен је писао сценарио, а филм ће режирати Тони Червоне.

Ден Повенмајер, чувен по својим анимацијама, својом креативношћу ће допринети продукцији у улози извршног продуцента.

Обавештење о новом филму данас je објавио филмски студио „Ворнер брос“, Грег Силверман, Ден Фелман, Су Крол и Вероника Кван Вандерберг.

Силвермен је рекао: „Као многобројни фанови, увек сам волео ликове 'Хане и Барбeре'. Као најславнији представник тог бренда, Скуби Ду ће преузети водећу улогу у поновном приказивању популарних анимираних звезда у новом узбудљивом филму.“

„Увек је дивно видети Скубија на великом екрану и делити са публиком његове авантуре, које су веће од живота. Док нестрпљење расте током саме продукције, датум приказивања филма средином септембра требало би да отвори јесењу сезону са пуно забаве“, рекао је Саид Фелман.

Адед Крол је истакао да је дивно радити са талентованим и инспиративним тимом филмаџија.

Оригинална ТВ серија Скуби Ду: Где си? први пут се појавила на малим екранима 1969. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи