Читај ми!

„Блокбастер“ почиње сутра!

Филмска ревија „Блокбастер“ одржава се од 17. до 21. септембра у Београду, Новом Саду и Нишу. Пред публиком седам филмова различитих жанрова, од мистичне авантуре „Лавиринт – Немогуће бекство“, до драме „Људски капитал“.

Програм летње ревије „Блокбастер“ обухвата холивудску продукцију, као што је мистична авантура Лавиринт - Немогуће бекство, али и француске и италијанске хитове, најавио је организатор „Мегаком“, преноси Танјуг.

Заснован на истоименом бестселеру Џејмса Дашнера, филм Лавиринт - Немогуће бекство (The Maze Runner) биће премијерно приказан 17. септембра у биоскопу „Синеплекс“ у шопинг-центру „Ушће“.

Програм на теренима КК „Црвена звезда“ на Калемегдану дан касније отвара историјска авантура Темплар: Крв за крв (Ironclad 2: Battle for Blood).

Део спектакуларних сцена овог филма сниман је у Београду и Краљеву. Једну од запаженијих улога остварио је наш Предраг Бјелац, док главне роле играју Мишел Ферли, Роксен Меки и Роузи Деј.

Наредних вечери на Калемегдану биће приказано још пет филмова у биоскопу под ведрим небом – драму Љубав је чудна ствар (Love is Strange) Ајре Сакса, крими драма Прљава испорука (The Drop) редитеља Михаела Роскама, комедија Хајде да будемо пандури (Let's Be Cops), француска хит комедија Шта смо Богу згрешили (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?) и, на затварању ревије, италијанска драма Људски капитал (Il capital umano).

У случају кише, пројекције се премештају у Дворану Дома синдиката.

Програм ревије у Новом Саду одвијаће се у биоскопу „Арена синеплекс“, док ће Нишлије „Блокбастер“ моћи да гледају у биоскопу „Вилин град“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи